keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Koti-isän arkea

Aikaa on taas vierähtänyt edellisestä päivityksestä. No, syy on ollut hyvä. Olen nimittäin nykyään täysin työllistetty koti-isä sillä parempi puoliskoni sai työpaikan, josta ei voinut kieltäytyä. Samalla pitäisi yrittää tehdä koulujuttuja + muutamaa muuta ”omaa” projektia. Päivät eivät ole olleet raskaita eli syy kirjoittamattomuuteeni ei ole siinä vaan siinä että olen löytänyt lisää kiinnostuksen kohteita. Projektin alla on tällä hetkellä erään maalausliikkeen kotisivut ja muita siihen liittyviä kiinnostuksen kohteita.

Normi Päivä

Aamuheräämiset sujuvat suhteellisen kivuttomasti. Syynä tähän on se että vanhempi pojista(2v.5kk.) on omatoimisuudessaan keksinyt, että aamuisin voi vaikka lueskella kirjoja omassa huoneessaan eikä isiä tarvitse heti herättyään repiä sängystä ylös. Lisäksi se että nuorempi(n.4,5kk) on perinyt vanhemmiltaan hyvät unenlahjat eikä herää heti kukonlaulunaikaan.

Päivittäisistä askareista suoriutuminen on mahdollista ja kiinni vain ja ainoastaan omasta tahdosta. Päiväuniaikaan kaikki on mahdollista. Välillä se aika tulee tosin käytettyä aivan muuhun kuin kotitöiden tekoon kuten koulujuttuihin, netissä roikkumiseen, Big Brotherin tuijottamiseen tai johonkin muuhun ”yleishyödylliseen”.

Illat kuluvatkin sitten äitiä odotellessa töistä ja ruokaa tehdessä. Lasten nukahdettua sitten pääseekin taas omien projektien pariin, seurustelemaan ja opiskelemaan… ihan miten tarpeelliseksi näkee.

Koulu

Ensimmäinen koulutehtävä on nyt takanapäin ja nyt odotellaan jännittyneenä arvostelua. Tehtävän teko sujui ihan hyvin alun tuskailujen jälkeen ja lopputulos miellytti itseäni(kiitokset esilukijalle sekä ”oikolukumoottorille”) ja toivottavasti joitain muitakin. Ainakin tehtävästä saamani palaute pienryhmän keskustelualueella oli positiivista.

Seuraava tehtävä onkin sitten laajuudeltaan jo huomattavasti pidempi sisältäen lähteenä kaksi kirjaa ja tehtävän pituutena n. 10 000 merkkiä. Aiheeltaan se on hyvinkin mielenkiintoinen käsitellessään tieto- ja mediayhteiskuntaa. Sen tarkoituksena on pohtia joukkoviestinnän asemaa muuttuvassa mediamaisemassa. Aikomuksenani olisikin aloittaa sen tekeminen aivan näinä päivinä, kunhan saan käsiini vielä tehtävän edellyttämän toisen kirjan.

Projektit

Projektin alla on siis kotisivut maalausliikkeelle. Lisäksi mielessäni pyörii mahdollinen kyseisen yrityksen profilointi ja taloushallinnossa ”konsultointi”(lainausmerkeissä siksi, että minullahan ei ole mitään kokemusta tai koulutusta kyseiseen aiheeseen). Nämä projektit ovat siis vieneet kaiken vapaa-aikani.

Tällä kertaa tulikin näköjään tämänlainen ”raportti”. Toivottavasti viihdyitte lyhyen kirjoitelmani parissa. Ensikerralla uudet jutut. Nyt ei olekaan enempää aikaa kirjoitella… Velvollisuudet kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti